Los7 iS Th3 bEstT

 

 
Рейтинг: 3.00
(110)
Глог
Qko0 inFo0
KlU-kLu
Za v1pr0s4etAaA
sNimkI
Календар
Qki4kA Ank3tkAaA
~~FoRum4e~~
Qkko0o FunNnN



KlU-kLu / Za FilmAaA

Za FilmAaA
12.09.06 18:12

                                      За ФиЛмА

Авторът/сценарист/директор J.J. Abrams (автор на Alias) и Damon Lindelof (Crossing Jordan) ви предлагат многократно носител на награта Еми - "Lost"

Сериалът се завръща с 2-ри сезон пълен с мистерии и приключенияl които ще продължават да ви разкриват доброто и лошото в хората които са "изгубени".

След като полет 815 се разделя и се разбива в Тихия Океан, оцелелите са принудени да открият сила, която досега не са знаели че притежават за да оцелеят. Но откриват, че острова пази много тайни, като силното виене на мистериозното създание вилнеещо в джунглата, полярни мечки, скитаща и вероятно луда французойка, мистични глигани, странни "хора" наречени "Другите", кораб с име Черната скала и ... люка.

Този сезон, манията на Лок да открие тайните на люка, карат Джак все още да се съмнява.Участта на Сойер, Майкъл и Джин ще бъде разкрита след като салът им бе взривен от "Другите", които в края на предишния сезон отвлякоха сина на Майкъл, Уоулт. Сън ще стане по-малко зависима от съпруга си Джин и по независима, докато се чуди дали той все още е жив. Историята на Кейт като беглец ще продължава да се разкрива.Чарли ще се сближи с Клеър и бебето й, Аарон, но скритите наркотици които открива в статуетката могат да го върнат обратно в мрачния живот на наркомана..Прокълнатите числа които провалят живота на Хърли преди катастрофата ще продължават да го преследват докато не започне да разбира значението им.

. .Саид ще се грижи за Шанън, докато тя продължава да скърби за смъртта на брат си, Буун, и да сетревожи за хората на сала и тяхната съдба..Освен това, ще открием, че има най-малко още един оцелял от полет #815 който не сме виждали досега-Ана Лусия (Мишел Родригез)--загадъчната жена която е срещнал на бара на летището в Сидни.. И Adewale Akinnuoye-Agbaje (Оз) ще се присъедини към останалите като местен чиято история е една от загадките която ще се разкрива по време на сезона.

Групата от приятели, семейства, врагове и странници трябва да продължат да действат заедно срещу жестокото време и суровата зема, ако искат да оцелеят. Но както ще открият по време на над 40 дневния си престой на острова, опасноста се крие зад всеки ъгъл, и тези на когото са мислели че мога да се доверят могат да се обърнат срещу тях.Всеки герой си има тайни.

Adewale Akinnuoye-Agbaje - тайнсвеният човек от острова, Naveen Andrews като Саид, Emilie de Ravin - Клеър, Matthew Fox - Jack, Jorge Garcia - Хърли, Maggie Grace - Шанън, Josh Holloway - Сойер, Malcolm David Kelley - Уоулт, Daniel Dae Kim - Джин, Yunjin Kim - Сън, Evangeline Lilly - Кейт, Dominic Monaghan - Чарли, Terry O'Quinn - Лок, Harold Perrineau - Майкъл и Michelle Rodriguez като Ана-Лусия

J.J. Abrams и Damon Lindelof co-created Lost също и го продуцират, покрай Carlton Cuse, Bryan Burk и Jack Bender. Lost, сниман изцяло на Хаваите е от Touchstone Television.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0745